Beste klanten vanwege een tekort aan onderdelen accepteren we geen drone reparaties meer. Onze excuses voor het ongemak!
Beste klanten vanwege een tekort aan onderdelen accepteren we geen drone reparaties meer. Onze excuses voor het ongemak!

Data backup & Recovery

Data Recovery: snel, veilig en betaalbaar.

 

Bent u uw data van uw laptop of PC verloren, foto’s van een mooie of belangrijke gebeurtenis niet terug te halen? Geen zorgen, het terughalen van data is 1 van onze specialiteiten. Met onze geavanceerde instrumenten en techniek hebben we reeds vele klanten blij gemaakt met het terughalen van belangrijke data.

 

Dataverlies kan frustrerend en stresserend zijn. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: data recovery. Onze professionals recupereren uw verloren gewaande data in een handomdraai. Het is snel, veilig en betaalbaar. Ontdek zelf waarom jaarlijks duizenden mensen voor LaboPLUS Data Recovery kiezen.

 

 

Hoe wij te werk gaan

Ons data recovery proces bestaat uit 6 stappen:

Stap 1: beoordeling door experts

Van zodra wij uw datadrager ontvangen hebben, wordt deze nauwkeurig onderzocht door onze experts. Zo kunnen we een actieplan opstellen:

  1. Uw datadrager is leesbaar, maar instabiel: in dit geval maken we eerst een kopie naar een stabiel opslagmedium. De originele drager laten we zoveel mogelijk intact om verdere beschadigingen te voorkomen.
  2. Uw datadrager is onleesbaar: onze specialisten onderzoeken in een ISO gecertificeerd CLASS 100 clean room lab de mogelijkheden om uw gegevens te redden.

Stap 2: opstellen van diagnoserapport

Een gedetailleerd diagnoserapport geeft een overzicht van onze werkzaamheden, zoals de grootte van de gegevens die we zullen herstellen en het kwaliteitsniveau. Daarnaast krijgt u ook informatie over de tijd die de herstelprocedure in beslag zal nemen en de bijhorende kostprijs.

Stap 3: data recovery

Van zodra we uw schriftelijke toestemming hebben, gaan we aan de slag om uw gegevens te redden. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde instrumenten en technieken.

Stap 4: persoonlijke opvolging

Heeft u graag meer informatie over de stand van zaken van uw data recovery? Neem gerust contact met ons via mail of telefoon

Stap 5: levering van herstelde gegevens

Na ontvangst van betaling worden uw herstelde gegevens terugbezorgd op een daarvoor geschikt opslagmedium, bijvoorbeeld een USB stick, CD of DVD.

Stap 6: nog vragen?

Heeft u nog vragen tijdens of na onze data recovery? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Wij werken op afspraak om u onze volledige aandacht te kunnen geven. Voor dringende zaken aarzel niet om ons te bellen.
Wij werken op afspraak om u onze volledige aandacht te kunnen geven. Voor dringende zaken aarzel niet om ons te bellen.
Call Now Button