Maak een afspraak

KIES UW REPARATIE

 

Kies uit bovenstaande groepen uw toestel dat gerepareerd moet worden en maak een afspraak met ons!

Start hier uw reparatie! Kies uw toestel en maak een afspraak

Originele onderdelen 12 maanden garantie Gekwalificeerde reparateurs Op afspraak

U heeft problemen met uw device model en zoekt een partner voor uw reparatie? Bij Laboplus Antwerpen bent u aan het juiste adres.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van experts zorgen wij voor alle schade aan uw Laptop of Macbook en smartphone. Van kleine gebreken aan uw batterij, knoppen of het scherm tot ingewikkelde moederbord reparaties.

Ons onderscheiden doen we door onze professionele aanpak. Zowel op vlak van service als kwaliteit zijn wij er van overtuigd de geschikte partner te zijn.Onze klanten bevestigen dat ook met een hoge review score.

Binnen LaboPLUS werken we steeds met originele kwaliteit en zorgen we voor een snelle device reparatie.

Door een dusdanig grootaanbod aan laptops en PC’s op de markt is het voor ons onmogelijk deze allen op onze website te vermelden.

Dus ook als uw device model niet op onze website staat, kunnen wij u zeker helpen met uw device reparatie.

Kies gewoon een andere device die op de website wordt vermeld en maak een afspraak voor onderzoek. Of als het u handiger is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze contactpagina.

Mocht u direct antwoord willen, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op nummer: 036 13 29 39

Door ons brede assortiment of reparatie mogelijkheden en de kwaliteit van onze dienstverlening helpen wij klanten uit heel België en Nederland.

Tot heden hebben we klanten geholpen voor device reparatie uit de regio Antwerp, Deurne, Borsbeek, Wijnegem, Schoten, Berchem, Merksem, Mortsel, Edegem, Kontich, Brasschaat, Kapellen, Aartselaar, Kruibeke, Antwerpen Centrum, Berendrecht, Borgerhout, Broechem , Burcht, Ekeren, Hoboken, Loenhout, Oosterweel, Sint-job-in-‘t-goor, Terhagen, Viersel, Breda, Tilburg, Zundert, Barendrecht, Wilrijk of Zwijndrecht.

Plan dus je afspraak en kom langs naar LabopPLUS om Santvoortbeeklaan 25, 2100 Antwerpen. We helpen u graag met een glimlach verder.

Call Now Button